Exploit your ideas

Медико - соціальний та правовий захист громадян. Сприяння у діяльності медичних працівників, правознавців, педагогів, представників засобів масової інформації для надання всебічної підтримки і допомоги у проблемі здоров'я жінок.
1. Вплив на суспільство і владні структури з метою мотивації окремих особистостей - політичних діячів, законодавців - шляхом їх участі в громадських комісіях, диспутах, лобіюванні законів у підтримку здоров`я населення і т.д.
2. Інформаційна підтримка ідеології здорового способу життя з допомогою виступів по радіо, телебаченню, видання книг, брошур, листівок, публікацій у газетах та організації круглих столів, кампаній і т.д.
3. Освітня діяльність: організація конференцій, форумів, семінарів, читання лекцій, проведення моніторингів стану здоров`я жінок та ін.
4. Розвиток міжнародних зв'язків з метою створення мережі взаємодії та отримання нових знань та обміну досвідом роботи. Співпраця з багатьма жіночими організаціями Фінляндії, Швеції, Голландії, Данії, Франції та інших країн.

Найважливішими напрямами діяльності:
- Здоров'я жінок репродуктивного віку
- Здоров'я вагітних і годуючих жінок
- Профілактична робота з підлітками, підготовка до створення родини
- Профілактика абортів і використання засобів контрацепції.
- Здоров'я жінок груп ризику, взаємодія в роботі з родинами груп ризику